Ja, ik wil een gratis analyse voor mijn app.

Uw naam

Uw e-mailadres

×

Ice Design

Je hebt een idee voor een app maar niet de kennis om deze te ontwerpen, te bouwen en te verdelen. Je hebt een expert nodig die mobile leeft en ademt, iemand die altijd tot het uiterste gaat. Dan zijn wij je potentiële partner. Wij kunnen bijna alles bouwen wat je in gedachten hebt.

iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Android

Wij geloven dat apps er altijd native moeten uitzien en aanvoelen, dat een app te allen tijde uiterst performant moet zijn. Daarom gebruiken we enkel native technologie. Wij ontwikkelen onze apps in de talen die speciaal gemaakt zijn voor de toestellen waarop ze draaien. Wij ontwikkelen native apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Android.

Gratis analyse voor uw app

Laat onze mobile experts gratis naar jouw app of app idee kijken en kom te weten wat eventueel anders of beter kan. Mogelijk benut je het platform nog niet ten volle. Ook indien er nog maar enkel een idee is kunnen onze mensen hun expertise met jou delen.

Referenties

Sinds Steve Jobs in 2007 de App Store aankondigde heeft Ice Design mobiele diensten geleverd aan een breed scala van bedrijven. Deze diensten omvatten apps voor iOS, Android en Windows Phone.

Wijnegem Shopping Center

CNG / LNG Finder

© 2006-2018 Ice Design bvba